Menu

ЗА НАС

Вече повече от 25 години, Ние, Аптеки Рени, създавахме, надграждахме с много труд и упоритост, работихме здраво и следвахме без претенции пътя, който сме си избрали – да даряваме на хората най-безценното, а именно – ЗДРАВЕТО.

Водени от желанието си да бъдем полезни за хората, да се грижим за тях, да ги съветваме професионално, да им осигуряваме необходимите лекарствени медикаменти, превърнахме нашите аптеки в мястото, на което всеки видинчанин може да намери подкрепа, разбиране, адекватно отношение, качество и съдействие.

Още с влизането си в нашите аптеки ще срещнете усмивката и професионалния съвет на нашите специалисти, които с удоволствие упражняват професията си. Всеки един от тях прави най-доброто от себе си, за да бъде в полза на Вас, нашите пациенти.

Нашият стремеж е да се докоснем до всеки човек в град Видин, който има нужда от фармацевтична грижа. Защото ние сме хора, които работят за хора и още повече защото ние сме видинчани, които работят за видинчани. Затова и АПТЕКИ РЕНИ са известни още на пазара като ВИДИНСКИТЕ АПТЕКИ.

Освен всичко това, в предвид ниските доходи на голяма част от населението, ние знаем колко трудно се живее в днешно време, особено в нашия регион. За това полагаме много услия да поддържаме изключително ниски цени. Веднъж установили синхрона между добрите цени и качественото обслужване, ние имаме удоволствието да се радваме на Вашата лоялност и това ни прави истински щастливи.